Tilausvalikoima

Etkö löydä varastovalikoimastamme sopivaa tuotetta? Löysitkö ulkomaisesta verkkokaupasta tuotteen, jota ei saa kotimaiselta myyjältä?
Ei hätää, sillä pystymme toimittamaan lähestulkoon minkä tahansa tuotteen edustamiemme tuotemerkkien valikoimasta 1-2 viikon toimitusajalla.

Laita meille sähköpostitse (asiakaspalvelu@saihkysaari.fi)tiedot kaipaamastasi tuotteesta (tuotemerkki ja malli mahdollisimman tarkasti, tai linkki tuotteeseen) ja saat vastauksena tiedon tuotteen hinnasta ja saatavuudesta. Kysyminen ei sido sinua vielä tilaamaan, vaan voit vastauksen saatuasi päättää haluatko tilata tuotteen vai et.

Jos haluamasi tuote tilataan samassa yhteydessä kuin muutenkin tilaamme tuotteita toimittajalta, ei tilaukseen lisätä mitään erityisiä toimitus- tai käsittelykuluja, vaan toimitus kulut ovat samat kuin verkkokaupassa olevat toimituskulut. Erikseen tilattaviin tuotteisiin pätee samat tilaus- ja toimitusehdot, jotka ovat käytössä verkkokaupassamme. Poikeuksena eikseen tilauksen mukaan räätälöitävät tuotteet, joilla ei ole palautusoikeutta.

Belsira logo
Belsira – Rockabilly, Pin-Up & Vintage
50-luvun tyylisiä mekkoja, housuja, paitoja ja asusteita.

Grey Velvet logo
Grey Velvet – wicked and provocative elegance
Eroottisia alusasuja pitsistä ja nahkajäljitelmästä.

Saresia logo
Saresia – naughty by nature
Eroottisia ja tuhmia asuja villejä öitä varten. Ihonmyötäisiä vinyyli- ja wetlook-materiaaleja yhdistettynä läpikuultaviin ja verkkomateriaaleihin.

Tuoteluetteloita
Alta löydät joidenkin toimittajiemme tuoteluetteloita, joista voit etsiä tuotteita. Pyrimme pitämään luettelot ajantasaisina mahdollisimman hyvin. Huomoithan, että kaikkia luetteloissa olevia tuotteita ei välttämättä pystytä toimittamaan.
Tuoteluettelot ovat PDF-muodossa ja ne avautuvat uuteen selainikkunaan.

Gorteks alusasut
Gorteks alusasut

Bas Bleu leggingsit
Bas Bleu leggingsit

Bas Black sport
Bas Black sport

Leg Avenue alusasut
Leg Avenue alusasut

Leg Avenue sukkahousut ja sukat
Leg Avenue sukkahousut ja sukat

Leg Avenue naamiaisasut
Leg Avenue naamiaisasut

Gabriella fashion 2021
Gabriella Fashion

Bas Bleu stay up-sukat ja sukkahousut
Bas Bleu stay up-sukat ja sukkahousut

Bas Bleu lapset
Bas Bleu lapset

Bas Bleu pikkuhousut
Bas Bleu pikkuhousut

Bas Black raskausaika
Bas Black raskausaika

Glamory
Glamory